Werken bij Penthouse Prive

Werken in Penthouse Privé

Werken bij PenthouseWil je werken in Penthouse Privé en ben je ouder dan 21 jaar en op zoek naar een spannende uitdaging dan ben jij de dame die we zoeken. Werken in de seks branche geeft je alle vrijheid. Je bepaalt zelf welke dagen en tijden je beschikbaar bent waardoor je dit werk prima kan combineren met ander werk of een studie. De club is al meer dan 40 jaar in Haarlem gevestigd en de leiding bestaat uit uitsluitend vrouwen. Hierdoor is er een relaxte werkomgeving waarin je alle vragen kunt stellen. Je kunt tijdens openingsdagen vrijblijvend langskomen bij Penthouse Haarlem tussen 11.00-18.00 uur om kennis te maken. We nemen dan de tijd om onze werkwijze uit te leggen en je rond te leiden in de club. Zorg wel dat je een geldig paspoort of ID bij je hebt.

Contact met ons opnemen

Wil je eerst nog meer weten dan kun je ook telefonisch contact met ons opnemen tussen 11.00-18:00 uur op 023-5322822 of stuur een e-mail naar info@penthouseprive.nl Hopelijk tot snel.

Toekomstige collega’s

In totaal werken er op verschillende dagen en tijden een aantal aantrekkelijke sensuele dames. Om je een indruk te geven van de dames staan er diversen foto’s van dames in de site. Echter niet elke dame wil uit privacy overwegingen gefotografeerd worden, de keus ligt bij jou of je met foto’s in de site wordt vermeldt.