Club Penthouse

Privehuis Penthouse Privé

Privehuis Penthouse Privé is nabij hotel Carlton Square Haarlem gevestigd met ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving en parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek. Penthouse Privé is al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten.

Contactgegevens

Adres:  Baan 17
Postcode: 2012 DB   
Plaats: Haarlem
Telefoonnummer:  023-5322822
E-mail: info@penthouseprive.nl
Website: https://privehuis.penthouse-haarlem.nl

    Waar kunt U ons vinden

    Vanaf zowel Luchthaven Schiphol, Amsterdam als Alkmaar, is Penthouse Privé binnen twintig minuten te bereiken. Wij zijn gevestigd in een klassiek herenhuis aan Baan 17 in Haarlem-Zuid.
    U vindt ons high-end privé huis nabij hotel Carlton Square Haarlem. In de nabije omgeving van het privéhuis is er volop riante parkeergelegenheid, in onder andere de parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek. In ons zeer professioneel privéhuis staan gastvrijheid, erotiek, intimiteit en verwennen voorop. Hebt u behoefte aan privacy dan kunt u eventueel ook individueel kennismaken met de dames. U kunt dit bij uw entree aangeven. Kortom, Penthouse Privé is HET privé huis voor elke man!

    Afspraak maken

    U kunt telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres.